Anvelope Iarna 155 65 13

★★★★☆

Este foarte dificil sa gasesti anvelope iarna 155 65 13 la un pret ieftin si de buna calitate. Dar ai ajuns la locul potrivit. Eu am cautat pentru tine. Pentru a crea aceasta lista, am lucrat zile si noapti pentru a va prezenta cele mai bune produse. O sa iti fie de folos.

Cel mai bun TOP 7

👉 Vezi pe toate 👈

E cazul să folosesc anvelope iarna 155 65 13?

Când vine vorba de alegerea roților, sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont. Varietatea roții, lățimea și dimensiunea particulară. De obicei, grosimea se referă la zona anvelopei, în timp ce dimensiunea poate fi exact câți centimetri poate ține anvelopa mașinii.

Când vine vorba de alegerea anvelopelor pentru mașini de iarnă, este important să luați în considerare toate aceste aspecte. Dacă aveți o nouă familie numeroasă sau o nouă gamă de mașini, luați în considerare obținerea unei anvelope mai mari. În cazul în care în prezent aveți doar un anumit vehicul sau poate câteva mici, aveți nevoie de anvelopa cu diametrul mai mic.

Dacă veți folosi mașina actuală doar pentru câteva luni ale anului, atunci este mai bine să obțineți un 155 sau chiar un 66. Dacă intenționați să vă puteți folosi propria mașină mai mult decât câteva ori pe lună calendaristică, apoi o roată de 13 inci este de obicei o decizie bună.

Cum se folosește anvelope iarna 155 65 13?

Căutați tehnici care să vă transforme performanța mașinii tale în timpul iernii? Dacă da, poate doriți să luați în considerare utilizarea anvelopelor de iarnă. Anvelopele auto pentru vreme de iarnă funcționează cel mai bine atunci când sunt folosite la temperaturi mai scăzute, deoarece oferă aderență și echilibru mult mai bune pe drumurile înghețate și acoperite cu zăpadă. În acest articol există câteva sfaturi pentru a profita la maximum de anvelopele de iarnă:

Alegeți tipul potrivit de anvelope de iarnă în special:

De obicei, există o selecție de stiluri de anvelope pentru vreme de iarnă din care să alegeți, în funcție de nevoile dumneavoastra Dacă sunteți în căutarea unei anvelope de iarnă care să ofere o aderență excelentă în zonele alunecoase, chiar veți dori să alegeți un tip de cauciuc. Pentru oricine caută o roată care poate oferi stabilitate pe piste înghețate sau chiar acoperite cu zăpadă, veți dori totuși să selectați un tip care oferă o rezistență foarte bună la perforare.

Asigurați-vă că stresul în cauciuc este corect:

Trebuie să vă asigurați că presiunea în anvelope este adecvată atunci când utilizați anvelope de iarnă. Dacă cu siguranță nu utilizați tensiunea adecvată, este posibil ca anvelopa dumneavoastra actuală să nu ofere cea mai bună eficiență. Asigurați-vă că verificați presiunea în anvelope de fiecare dată când schimbați anvelopele, deoarece, de obicei, există diferite niveluri de presiune pentru diferite tipuri de patru anvelope de iarnă.

Utilizați roata de lățime corectă:

Dacă utilizați o anvelopă mai lată, veți dori să o utilizați cu o altă categorie de anvelope pentru sezonul de iarnă. Anvelopa mai lată va oferi o tracțiune mult mai bună pe teren alunecos, dar poate provoca și derapajul anvelopei. Dacă utilizați o anvelopă mai puțin lată, va trebui să o utilizați cu un tip de anvelopă de iarnă care oferă o cantitate mare de rezistență în urechi.

Începeți să utilizați o roată de schi în stare excelentă, cu grosimea corespunzătoare:

Dacă utilizați anvelopa de zăpadă, asigurați-vă că utilizați dimensiunea corectă. O anvelopă lată de mașină poate oferi o aderență bună pe podele alunecoase, dar poate provoca și deplasarea anvelopei. O anvelopă mai puțin lată va oferi cu siguranță stabilitate pe drumurile acoperite de zăpadă sau de iarnă, dar este posibil să nu ofere vizibilitatea bună asociată cu problema perforației.

Folosește un fel de indiciu:

Când utilizați un cramp, va trebui să îl folosiți pentru a conecta roata dumneavoastra actuală de iarnă la jantă. Asigurați-vă că crampul are dimensiunea corectă și că au fost poziționați corect pe roata respectivă. Începeți să utilizați un știft care este proiectat să funcționeze cu anvelopa de iarnă, deoarece vă va oferi o stabilitate mai bună.

Ai nevoie de mentenanță pentru anvelope iarna 155 65 13?

Dacă trăiești într-un climat rece, știi că vremea poate fi adesea aspră în timpul iernii. Tocmai de aceea trebuie să păstrați toate cele patru anvelope în stare bună pentru a vă menține în siguranță și confortabil pe drum. Anvelopele de iarnă au nevoie de îngrijire standard pentru a se asigura că sunt în stare bună și sigure de utilizat. Urmați aceste sfaturi pentru a vă menține anvelopele în stare bună:

Verificați regulat tensiunea roții. Odată ce tensiunea este prea scăzută, de obicei anvelopa se poate aplatiza și are o aderență absolut slabă. Asigurați-vă că presiunea este de obicei la o valoare minimă de 12 psi.

Verificați banda de rulare. Asigurați-vă că banda de rulare este bine deteriorată, verificând pur și simplu dacă este proiectată pentru uzură, zgârieturi și așchii.

Uită-te pe pereții laterali ai anvelopelor. Asigurați-vă că pereții laterali nu au fisuri, așchii și resturi suplimentare.

Uită-te la umflarea anvelopelor.

În mod normal, verificați lampa de avertizare pentru tensiunea anvelopelor.

Examinați gradul benzii de rulare a anvelopei auto.

Verificați lampa de avertizare pentru tensiunea anvelopelor.

Verificați detaliile de urmărire ale anvelopei specifice. Asigurați-vă că adâncimea interesantă a suportului este de cel puțin 2 inci.

Examinați pomparea anvelopelor. Asigurați-vă că anvelopa mașinii este cu siguranță prea scumpă pentru a putea atinge presiunea recomandată.

Verificați lampa de avertizare pentru umflarea anvelopelor. Dacă în mod normal iluminarea este aprinsă, anume anvelopa auto nu are de obicei tensiunea recomandată. În mod normal, verificați iluminarea pentru a vă asigura că o puteți rata chiar înainte de a continua.

Care este durata medie de valabilitate la anvelope iarna 155 65 13?

Speranța medie de viață a anvelopelor sezonului de iarnă este de aproximativ 155.000 de mile.

Dacă sunteți în căutarea unei anvelope auto care poate ajuta o persoană să facă față condițiilor meteorologice de iarnă, nu căutați mai departe decât roțile Bridgestone pentru vreme de iarnă. Aceste tipuri de roți sunt concepute pentru a vă menține în siguranță și confortabil în timpul călătoriei, pentru a putea, de asemenea, să vă îndepliniți treaba și chiar se vor asigura că o persoană poate supraviețui zăpezii cât mai curând posibil.

Aceste tipuri de anvelope de iarnă vor fi perfecte pentru cei care caută stabilitate și prevenirea CONDUCEREA SUB INFLUENȚĂ. Acestea sunt ușor de montat și oferă o prindere fină și adecvată pe suprafață.

Recomandat pentru tine

Accepti cookies? Citeste mai mult