Cauciucuri 185 65 R14 Iarna

★★★★☆

Este foarte dificil sa gasesti cauciucuri 185 65 r14 iarna la un pret ieftin si de buna calitate. Dar ai ajuns la locul potrivit. Eu am cautat pentru tine. Pentru a crea aceasta lista, am lucrat zile si noapti pentru a va prezenta cele mai bune produse. O sa iti fie de folos.

Cel mai bun TOP 7

👉 Vezi pe toate 👈

E cazul să folosesc cauciucuri 185 65 r14 iarna?

Sunt mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți dacă folosiți sau nu anvelopele de iarnă. Principalul factor trebuie să fie designul dumneavoastră de conducere. Dacă o persoană generează în mod normal în sezonul de iarnă, ar putea dori să aplice anvelope de iarnă pentru mașini. Dacă vă reproduciți într-o climă plăcută, este posibil să nu aveți nevoie de toate.

O altă problemă de luat în considerare poate fi tipul de rută pe care călătoriți de obicei. Dacă conduceți un vehicul pe un drum de țară, este posibil să nu doriți anvelope de iarnă. În cazul în care călătoriți în mod normal pe o stradă aglomerată, este posibil să aveți nevoie de ele.

Pentru a lua decizia, va trebui să vă întrebați ce tip de condus conduceți și cât de mult folosiți anvelopele.

Cum se folosește cauciucuri 185 65 r14 iarna?

Cum se utilizează cauciucuri 185 65 r14 iarna.

Când vine vorba de anvelopele auto din sezonul de iarnă, 185 este de departe cea mai frecvent utilizată dimensiune. Această dimensiune a roții oferă o eficiență bună și necesită timp. Cu toate acestea, poate fi puțin dificil să obțineți dimensiunile corecte pentru vehiculul dumneavoastra Iată câteva idei care vă vor ajuta să alegeți anvelopa potrivită pentru sezonul de iarnă.

Începeți prin a calcula circumferința vehiculului dumneavoastra Acest lucru va ajuta o persoană să determine în mod normal dimensiunea anvelopei de iarnă care se va potrivi.

Apoi, aflați dimensiunea anvelopei dumneavoastra Acest lucru vă va ajuta să aflați dimensiunea potrivită a anvelopei pentru mașina dumneavoastra.

În cele din urmă, găsiți lățimea anvelopei dumneavoastra de iarnă. Acesta va ajuta o persoană să calculeze kilogramele corecte pentru propria mașină.

Odată ce ai măsurarea corectă, poate fi timpul să te apuci de treabă. Alegeți o anvelopă care oferă performanțe bune și necesită mult timp.

Ai nevoie de mentenanță pentru cauciucuri 185 65 r14 iarna?

Una dintre cele mai frecvente preocupări pe care le primim este, fără îndoială, vor avea nevoie de întreținere anvelopele de iarnă? De obicei, răspunsul nu este clar ca cristalul.

În general, anvelopele de iarnă trebuie păstrate bine protejate prin inspecții și întreținere frecvente. Cu toate acestea, este cu siguranță important să rețineți că nu va fi necesar să aveți grijă de anvelopele de iarnă de fiecare dată când roata se află în mod normal pe sol; uneori, pot fi lăsate intacte câteva luni la un moment dat.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă protejați bine anvelopele de iarnă:

De obicei, verificați presiunea de pompare și reparați-o dacă este necesar.

Verificați adâncimea benzii de rulare și chiar reglați-o dacă este necesar.

Scoateți anvelopa din mașină și puneți-o pe o suprafață plană; acest lucru va ajuta la verificarea scurgerilor.

Îndepărtați practic orice zăpadă și zăpadă afanată din anvelopele mașinii; acest lucru în special poate fi terminat cu un vid mai bun sau cu niște clești giganți noi.

Curățați suprafața jantei cu un săpun de curățare ușor și apă fierbinte; acest lucru va ajuta cu siguranță la îndepărtarea murdăriei, resturilor și particulelor acumulate.

Verificați nivelul pompei anvelopelor dacă porniți vehiculul și de fiecare dată când îl opriți; ar trebui să fie în jur de 7,5 psi.

Verificați presiunea în anvelope de fiecare dată când completați cu gaz rapid, care ar trebui să fie probabil de o liră de forță pe inch pătrat (psi).

Verificați presiunea în anvelope de fiecare dată când scoateți anvelopa mașinii de lângă vehicul; trebuie să fie de cel puțin 7,5 livre de forță pe inch pătrat (psi).

Dacă anvelopa nu se umple corespunzător cu aer, se poate produce o explozie. Dacă se întâmplă acest lucru, anvelopa va trebui de obicei înlocuită.

Care este durata medie de valabilitate la cauciucuri 185 65 r14 iarna?

Nu va exista un răspuns definitiv pentru acest tip de problemă deoarece durata de viață a roții poate varia foarte mult în funcție de factori precum marca, modelul și obiceiurile de conducere ale mașinii. Cu toate acestea, potrivit TireRama, speranța medie de viață a anvelopelor de iarnă este de aproximativ 185.1000 de mile. Prin urmare, este sigur să spunem că majoritatea anvelopelor de iarnă trebuie schimbate cel puțin o dată pe an.

De obicei, cel mai bun mod de a sta departe de anvelopele de iarnă ar trebui să fie rotirea și echilibrarea lor aproape în fiecare an. Acest lucru va ajuta la menținerea tuturor într-o poziție de conducere și va oferi tuturor celor mai bune performanțe. De asemenea, cauciucurile de iarnă pentru mașini cu siguranță nu ar trebui folosite în condiții de vreme rece, deoarece pot deveni prea rigide și nu se pot prinde bine de drum.

Anvelopele de iarnă sunt alegerea ideală pentru șoferii care au nevoie de cele mai bune performanțe pe vreme rece. Ele oferă un mare avantaj și oferă o cantitate mare de forță de tragere atunci când aveți nevoie de aproape orice.

Recomandat pentru tine

Accepti cookies? Citeste mai mult