Folie Auto Geamuri Spate

★★★★☆

Este foarte dificil sa gasesti folie auto geamuri spate la un pret ieftin si de buna calitate. Dar ai ajuns la locul potrivit. Eu am cautat pentru tine. Pentru a crea aceasta lista, am lucrat zile si noapti pentru a va prezenta cele mai bune produse. O sa iti fie de folos.

Cel mai bun TOP 7

👉 Vezi pe toate 👈

E cazul să folosesc folie auto geamuri spate?

Există mulți factori de care trebuie să luați în considerare odată ce vă decideți dacă folie auto geamuri spate merită să utilizați, deși iată câțiva de care trebuie să luați în considerare:

Beneficiile.

Există multe beneficii de a putea purta, inclusiv reducerea zgomotului vântului și îmbunătățirea gradului de conștientizare. Unele dintre cele mai populare beneficii includ:

Reducerea zgomotului brizei.

Întărirea vizibilității.

Reducerea amenințării de a primi ochi de pisică.

Eticheta de preț.

Costul poate varia, dar poate fi de obicei mai ieftin decât alte tipuri de filme pe ecran. Unele dintre cele mai comune prețuri includ:

Acoperire: 0,33 RON pe metru pătrat.

Film Eye-Port: 2,14 RON pe metru pătrat.

Trw: 0,36 RON pe metru pătrat.

Hilux: 0,39 RON pe metru pătrat.

Dimensiunea ferestrei portbagajului.

Dimensiunea lunetei va afecta cu siguranță costul. Probabil că cele mai populare dimensiuni ale porturilor pentru ochi din spate conțin:

Mic: Geamurile spate mai compacte tind, în general, să aibă nevoie de mai puține geamuri din spate mult mai mari și sunt instalate cu un pachet tipic de folii pentru geamuri.

Metodă: Geamurile de dimensiuni medii pot necesita mai mult decât geamuri mai mici, deși pot fi echipate cu un pachet de folie pentru geam.

Mari – Geamurile mari din spate pot necesita mai mult de jumătate sau chiar geamuri mici, dar pot fi montate cu ușurință cu o instalație video cu port ocular sau poate cu un kit divizat.

Cum se folosește folie auto geamuri spate?

Dacă, cel mai probabil, conduceți o mașină în interiorul unei mașini și doriți cu adevărat să păstrați geamul foarte clar, astfel încât să puteți vedea împrejurimile, puteți utiliza pentru a realiza acest lucru. Este un tip de plastic care se pune între geamul și geamul mașinii și care menține geamul curat. De asemenea, este benefic în sezonul de iarnă, deoarece ține vântul în afara ferestrei.

Ai nevoie de mentenanță pentru folie auto geamuri spate?

Este o necesitate în orice mașină. Ajută la menținerea mașinii fără urme și pete. Dar, ca majoritatea lucrurilor, are nevoie de reparații ocazionale pentru a-l menține să funcționeze fără probleme. Iată câteva sfaturi pentru a vă menține starea bună interioară:

Păstrați-l curat: când îl curățați bine, asigurați-vă că îl uscați.

Schimbați-vă regulat: asigurați-vă că vă schimbați aproape la fiecare trei până la patru săptămâni. Acest lucru va menține funcționarea automată lină, precum și va preveni liniile și chiar dungile.

Păstrați-vă întotdeauna umflat: dacă nu aveți, va trebui să vă mențineți vehiculul umflat pentru a-l menține curat în continuare. Acest lucru va ajuta la menținerea foliei în stare bună și la prevenirea pătării sau murdăririi acestuia.

Care este durata medie de valabilitate la folie auto geamuri spate?

Viața medie implicată poate fi de aproximativ 8.000 de mile.

Unii oameni preferă să aibă geamurile din spate colorate pentru a împiedica soarele să intre perfect înăuntru, în timp ce altora le place să țină geamurile deschise tot timpul. Se reduce într-adevăr la preferințele private. Când există o mulțime de oameni în jur, s-ar putea să doriți să păstrați ferestrele Microsoft deschise în orice moment, în timp ce, dacă aveți multă confidențialitate, s-ar putea să doriți să vă nuanțați propriile ferestre de sticlă.

Sunt de obicei un tip de folie folosit pentru a proteja luneta mașinii de zgârieturi sau alte distrugeri. Acestea sunt de obicei realizate dintr-un material puternic, cum ar fi vinilul sau plasticul, și sunt de obicei proiectate astfel încât să poată fi instalate rapid, de obicei în câteva ore. Folie auto geamuri spate sunt de obicei instalate în aceeași locație cu paharul ferestrei și sunt concepute pentru a proteja sticla de zgârieturi, lovituri și alte daune.

Recomandat pentru tine

Accepti cookies? Citeste mai mult