Magazin

★★★★☆

Care sunt cele mai bune anvelope pentru masina dumneavoastra?

Alegerea celor mai bune anvelope pentru masina dvs. nu este o problema minora, deoarece o decizie gresita privind modelul, marca sau tipul de anvelopa poate afecta consumul de combustibil, manevrabilitatea si chiar uzura anvelopei in sine.

Este important sa alegeti o marca si un model care sa va satisfaca toate nevoile si, bineinteles, sa se potriveasca bugetului dumneavoastra. In acest articol va vom impartasi care sunt cele mai bune anvelope, conform studiului realizat de J.D. Power, iar apoi va vom spune cum ar trebui sa va alegeti anvelopele auto.

Care sunt cele mai bune anvelope

Definirea celui mai bun model de anvelope este foarte complicata, deoarece va depinde de nevoile autovehiculului dumneavoastra si de obiceiurile dumneavoastra de condus.

In ciuda acestui fapt, asociatia non-profit, Customer Reports, a realizat un studiu pentru a afla care este cel mai bun model de vanzare oferit de principalele marci existente in Mexic. Acest studiu a fost realizat pe peste 170 de modele in cadrul unor teste de sol si clima.

Desi nu a fost definit un punctaj clar, acesta ne ofera cele mai bune 5 modele si motivele pentru calitatea lor.

Cel mai bun model Michelin este Defender. Conform studiului, aceste anvelope ofera combinatia perfecta de tractiune, performanta si uzura lenta.

Pirelli ofera P4 Four Seasons. Durabilitatea anvelopei este lunga, deoarece designul sau este dominat de rezistenta. Este, de asemenea, o alegere excelenta pentru tractiune pe vreme uscata si umeda.

TripleTread de la Goodyear este cel mai bun model al marcii americane, deoarece ofera performante deosebite si este ideal pentru orice tip de vreme.

Continental Extreme Winter Contact este cel mai bun model oferit de Continental pentru a concura pe aceasta piata.

Ventus S1 si Ventus V12 de la Hankook, desi nu se numara printre marcile de top, sunt considerate a fi printre cele mai bune modele de pe piata.

Accepti cookies? Citeste mai mult